logo

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 8/7/2024 μέχρι και την Τέταρτη 10/7/2024, μεταξύ των ωρών 09:00 – 12:45, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Λακατάμειας από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης μέχρι και τη συμβολή με την οδό Ανθουπόλεως.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας για μήκος 100 - 200μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.




ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ



21 Ιουνίου, 2024