logo

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 10/7/2024 και την Πέμπτη 11/7/2024, μεταξύ των ωρών 21:00 το βράδυ με 02:00 τα ξημερώματα, θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) καθώς και κόψιμο ακακιών από την κεντρική διαχωριστική νησίδα, από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών μέχρι και την έξοδο Αγίας Βαρβάρας και στις 2 κατευθύνσεις, αποκλειστικά στο τμήμα 6 λωρίδων κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα χρησιμοποιείται σάρωθρο που θα συνοδεύεται από 2 οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου καθώς και διπλοκάμπινο όχημα. Οι εργασίες θα εκτελούνται υπό μορφή κινούμενης πομπής την οποία θα ακολουθεί περιπολικό όχημα.
    Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.
    ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ
    3 Ιουλίου, 2024