logo

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Μηχανικού Κατασκευής Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Παλαιχωρίου ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 24/7/2023, η υφιστάμενη συμβολή του δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου – Ε903 με το δρόμο προς Κάτω Μονή – Ε929, καταργείται προσωρινά στα πλαίσια ανακατασκευής τμήματος του δρόμου προς Κάτω Μονή.

Η τροχαία κίνηση προς Κάτω Μονή και Αγ. Ιωάννη Μαλούντας θα διοχετεύεται στη νέα προσωρινή συμβολή που έχει κατασκευαστεί 400 μέτρα περίπου βορειότερα της υφιστάμενης προς Λευκωσία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.




ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ





18 Iουλίου, 2023